Foreldre / Foresattes bidrag til klubben - Oasensvøm

Postet av Namsos Svømmeklubb den 5. Apr 2013

Helga 13-14 april arrangerer vi Oasensvøm. Det største og mest betydningsfulle stevnet både for våre aktive svømmere og for klubben.

Å arrangere et slikt stevne er en betydelig oppgave, og krever voldsomme resurser i form av dugnadshjelp fra alle foreldre/foresatte. (totalt dreier det seg om mellom 30-40 personer for å gjennomføre stevne).
I disse dager bruker nøkkelpersoner flere timer av sin fritid for å skaffe foreldre/foresatte til alle funksjoner som er nødvendig. Det er alt fra stevneledelse, speaker, dommere, tidtakere til hjelp på kjøkken og nattevakter.

De fleste av oss som har barn i klubben har aktive hverdager med lange og krevende arbeidsdager, men ønsker vi å tilby våre barn en aktiv og fungerende svømmeklubb må vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe til.
Hvis klubben går glipp av inntektene et slikt stevne gir, vil alternativet være å gjennomføre andre dugnader, som salg av lodd, kaker, toalettpapir m.m, eller øke treningsavgifter betraktelig.

Alle oppfordres til å stille opp - Invester noen timer for barna i Oasen i helga 13 - 14 april - Send melding til Trine Samuelsen på tlf 97683830 hvis du ikke har fått noen oppgaver ifbm stevnet, for det er helt sikkert behov for din hjelp.

Namsos Svømmeklubb gir dine barn et flott treningstilbud og svømmeferdigheter for resten av livet - Ta ansvar og gi litt tilbake!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.