Klubb bekledning

Postet av Namsos Svømmeklubb den 2. Mar 2012

Klubben har fått satt sammen en kolleksjon av treningsklær, som både svømmere, trenere, foreldre/foresatte og andre tilknyttet klubben kan kjøpe


Som sikkert flere har sett, har de utøverne som har representert klubben på Trøndersvøm og på LÅMØ i Kristiansund tatt i bruk ny klubb bekledning. Det er nå også mulig for øvrige medlemmer å bestille. I første runde er det mulighet for å kjøpe t-skjorter. Informasjon om treningsdress vil komme ganske snart.
Flere bilder vil komme....

T-skjortene til svømmeklubben:
Wembley t-skjorte i turkis og sort. Logoen til Namsos Sk er trykt foran på venstre side.
"Pro-Dry behandlet t-skjorte. Pustende og fukttransporterende stoff gjør den perfekt til en aktiv hverdag"
Leveres i str: 4/6år, 8/10år, 12/14år, S, M, L, XL og XXL.
Pris: 200,-

Chicago herreskjorte og Boston dameskjorte i sort med turkise sømmer. Logoen til Namsos Sk blir trykt foran på venstre side. Navn trykkes bak på ryggen.
" Eksklusiv Pro-Dry behandlet herre t-shirt med kontrastsømmer. Pustende og fukttransporterende stoff gjør den perfekt til aktivitet."
Dameskjortene leveres i str: S, M, L, XL, (2XL, 3XL, 4XL, 5XL kan bestilles opp) NB: Dameskjortene er svært små i størrelsene.
Herreskjortene leveres i str: S, M, L, XL, (2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL kan bestilles opp)
Pris: 325,- inklusive trykking av navn.

T-skjortene vil bli hengt opp på de resterende klubbstevnene resten av sesongen. For prøving og kjøp av skjorter utenom klubbstevnene, ta kontakt med Lisbet Gaupset på e-post: lisbet.gaupset@ntebb.no eller tlf 91348669
.
Svømmeklubben vil sende ut faktura i ettertid.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.