Velkommen til en ny sesong

Postet av Namsos Svømmeklubb den 3. Sep 2010

Sesongen er i full gang og vi har hatt MOG samling med masse flott underholdning og gode innlegg - mat og kaffe med kaker ble det også. Ingvild Snildal ble desverre syk og måtte melde avbud :( men hun har lovet å komme senere:)

 

 

 

A og B gruppa har kommet godt i gang med sesongen. De har trent alternativt i Granåsen i sommer, har nå startet svømmetreninger i Oasen, godt i gang med basistrening i samarbeid med Spenst et 8 ukers treningsopplegg - 2 ganger pr uke med fysioterapeut Trond med godt oppmøte og stor innsatsvilje på motiverende treninger.

C gruppa har også kommet godt i gang. Det er kjøpt inn video og projektor som første gang ble tatt i bruk på treningshelg for A+B+C gruppa - alle utøverne ble filmet og fikk vurdert og korrigert teknikk. Til stor glede for både svømmere og trenere.

D+E gruppa er slått sammen til gr D og starter opp 9.september - de skal ha trening tirs og tors som før og får i tilegg hospitere på søndager sammen med C gruppa. Trenere blir Ingrid og Siv.

F+G+H blir nå nye E gruppa og de starter opp 16.september. Trenere blir Sanna, Tom Ivar og Edvin. Mulig det kommer inn flere dersom det blir behov.

Velkommen til en ny sesong:)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.